Beste ouders, leden, sympathistanten,...

CHATEAU OKKEZIEL is geopend!
Scouts Nederokkerzeel verkoopt vanaf nu heerlijke en gevarieerde wijnen die je gegarandeerd zullen verrassen.

Beste ouders

Hoera! Ook voor de start van het nieuwe scoutsjaar hebben we groen licht gekregen!
Uiteraard vragen deze uitzonderlijke omstandigheden om uitzonderlijke maatregelen. Daarom maken we van de startdag een heus startWEEKEND!!

Hallo daar! Op zondag 22 september 2019 houden wij, scouts en gidsen van Nederokkerzeel, onze startdag om het scoutsjaar met een knaller te lanceren! We gaan van start om 13u30 en we eindigen om 18u.

Onze scouts- en gidsengroep hecht veel belang aan de privacy van leden, leiding, ouders en sympathisanten.

Slecht nieuws: Het scoutsjaar is weer bijna voorbij... Goed nieuws! Nog even wachten en we gaan op kamp! Dit jaar doen we mee aan de spaaractie van Soubry!

Wat is Trooper?

Met Trooper kan jij de kas van jouw favoriete vereniging (Scouts Nederokkerzeel ;-)) spijzen, zonder 1 euro extra uit te geven!

Gelieve zo snel mogelijk (voor 30 oktober) het lidgeld te betalen en de medische fiches in te vullen.

HOERA! Er is een verse lading sjaaltjes en truien aangekomen!